Toch maar liever mijn kop in het zand…

Het erkennen van problemen binnen een organisatie kan best een struikelblok zijn. Een probleem zien is één ding, maar er ook echt iets mee doen is iets compleet anders…

Misschien raak je als organisatie in een sleur? Of misschien heb je (ongemerkt) wel een scherpe tunnelvisie waardoor andere kansen eigenlijk geen schijn van kans meer hebben?

Vaak heb je niet in de gaten dat er überhaupt zulke problemen spelen. En als je dat wél doorhebt sta je voor een keuze. Ga je ervoor of steek je toch liever die kop in het zand?

Wat mij betreft een simpele keuze. Niemand is er ooit op vooruit gegaan door zijn problemen te negeren, dus waarom zou jij dat wel doen?

Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Ik help je graag bij het tackelen van problemen om zo jouw organisatie weer een nieuwe stip op de horizon te bieden.

Steek niet langer je kop in het zand en voer het echte gesprek met iemand die je verder helpt. Iemand met ervaring en die er niet voor terugdeinst om zaken bespreekbaar te maken en te benoemen.

#in2mediair #bedrijfsadviseur #problemen #organisatie #ambitie #management

Home Blogs Toch maar liever mijn kop in het zand…