Wat doet Coach2You?

Coach2You helpt jou bij het behalen van effectief gedrag. Door middel van een gestructureerd en doelgericht proces en een laagdrempelige samenwerking, wordt bewustzijn en persoonlijke groei gestimuleerd. Hierbij wordt het zelfvertrouwen vergoot en onderzoeken, ontwikkelen en passen we eigen mogelijkheden toe.

Samen gaan we een professionele relatie aan. Het doel? Het versterken van het individu. Zo beschikken zij over psychische gezondheid en welbevinden en wordt het nastreven van opleidings- en carrièredoelstellingen makkelijker gemaakt.

Welk doel streeft Coach2You na?

Het belangrijkste doel van Coaching is het helpen van mensen om zelfgekozen doelstellingen te bereiken en problemen te overwinnen. Hierbij maken we gebruik van de (onontdekte) talenten en vaardigheden die hij/zij bezit. Wij bepalen je bij het vinden van de juiste richting en het behouden van de focus. Samen voorkomen we uitstelgedrag en ontwikkelen we een nieuwe mindset waardoor jij je als mens gelukkiger voelt.

Welke rol neemt Coach2You in?

Jij staat altijd centraal. Tuurlijk draait het bij coaching om het helpen van anderen om hun persoonlijke of werkgerelateerde doelen te halen, maar we willen er altijd voor zorgen dat jij je gehoord voelt. Coach2You helpt je stappen te zetten. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren, ondersteunen en samen te werken.

 

Tijdens de coachgesprekken wordt achterhaalt tegen welke problemen jij precies aanloopt en wat de oorzaak hiervan is.  Als Coach geven we geen tips en adviezen en zijn zeker niet sturend in het gesprek.

Wat kan Coach2You voor jou betekenen?

Wij helpen je graag bij het verhelderen van jouw vraag. Hiervoor is het belangrijk dat we weten wat het beginpunt is. Wat is nou precies jouw vraag, probleem en/of uitdaging

 

Coaching kan van toegevoegde waarde zijn bij de volgende aspecten:

  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Omgaan met stress of frustraties
  • Time management
  • Verwerking van verdriet
  • Omgaan met je eigen ego
  • Vermindering van faalangst?

Neem contact op met ons en vraag om een vrijblijvende kennismaking!

Coach2You is onderdeel van In2Mediair.

Home Over Coach2you