Na anderhalf jaar zijn we er allemaal stiekem wel een beetje klaar mee toch?

Thuiswerken, videobellen en een kaal sociaal leven… Na anderhalf jaar zijn we er allemaal stiekem wel een beetje klaar mee toch?

Echter heeft het ook zeker goede dingen teweeg gebracht! Sommige ondernemers die eerder twijfelden om bepaalde stappen te nemen en zich verder te ontwikkelen, hebben dit nu al gedaan.

Maar hoe ziet de toekomst eruit? En hoe krijgen we weer grip en focus op onze (nieuwe) doelen? Daarvoor is de workshop ‘Persoonlijk Kompas’ mega geschikt. Deze biedt namelijk inzicht in talenten, kernwaarden en (persoonlijke) doelen en zorgt ervoor dat de neuzen binnen de organisatie weer dezelfde kant op staan.

In2Mediair vult die leegte in jouw team op. Ik kijk met je mee en help jouw organisatie weer verder. Naast het vervullen van managementtaken, zorg ik er ook voor dat het team scherp blijft. De leemte binnen jouw team, vul ik graag in met een stukje interim management.

Herken jij deze situatie ook in jouw organisatie? Twijfel dan niet en neem contact met mij op. Ik ben graag jouw Critical Friend!

#interimmanager #criticalfriend #managementteam #in2mediair #facilitymanagement

Home Blogs Na anderhalf jaar zijn we er allemaal stiekem wel een beetje klaar mee toch?