Met strategie kan je je levensdoelen behalen! (En ik ben het levende bewijs)

Toen ik uit mijn dienstplicht kwam en begon aan destijds ‘mavo 6’, had ik praktisch niks. Met slechts een zolderkamertje en een oude fiets, begon ik aan mijn loopbaan carrière…

Ik wilde mezelf ontwikkelen en leren kennen en werkte veel uren. Dag in dag uit deed ik mijn uiterste best om mijn doel te behalen. “Voor mijn 40e ben ik directeur en rijd ik een Mercedes”, daar lag mijn focus en ik was bereid daar veel voor te geven. (Toen was ik nog heel materialistisch ingesteld vanuit het feit dat ik weinig had).

Mijn strategie paste ik daarop aan. Ik wist wat ik wilde en dus ook wat ik nodig had. Ik besloot een avondstudie te volgen: middle managementopleiding en twee HBO-studies, dit deed ik naast mijn dagelijkse werk. Iets wat veel tijd kostte, maar ik wist waar ik het voor deed…

En natuurlijk loonde het. Op mijn 39e werd ik directeur bij een groot consulting bedrijf en een jaar later reed ik een echte eigen Mercedes.

Ik voelde me ‘on Top of the World’ en terecht! Ik had mijn doel behaald en was daar mega trots op. Mijn strategie en planning zorgden voor een prachtig eindresultaat en hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Nu inmiddels jaren later heeft mijn materialistische inslag plaats gemaakt voor zingeving en ben ik in een andere fase in mijn leven beland.

Deze ervaringen zet ik in bij het geven van advies aan bedrijven. Met de kennis en ervaring van toen, inspireer en verrijk ik bedrijven nu.

Als Critical Friend help ik je graag. Met jouw passie en mijn kennis komen we samen een stuk verder!

#strategie #in2mediair #bedrijfsadviseur #levenservaring #passie

Home Blogs Met strategie kan je je levensdoelen behalen! (En ik ben het levende bewijs)