Hulp aan Oekraïne

Na een enerverende periode vol prachtige en indrukwekkende acties met stichting Kinderen in Nood, sta ik graag even stil om alles te verwerken en iedereen te bedanken.

Persoonlijk reflecteer ik vaak op wat er dagelijks in het nieuws te horen is. De emoties winnen het niet van mijn strijd om bijvoorbeeld de Oekraïense vluchtelingen en achterblijvers te helpen overleven.

Hierbij is Zelenski als leider voor mij een groot voorbeeld. Vaak schieten de beelden van afgelopen juni nog door mijn hoofd. Het uitdelen van voedsel aan rijen jonge Oekraïense moeders met kinderen op hun arm (terwijl hun mannen vechten in het leger voor vrijheid), heeft enorm veel indruk op mij gemaakt.

Ik ben iedereen dankbaar, zeer dankbaar voor al jullie inzet en steun aan stichting Kinderen in Nood.

Mede door jullie onvoorwaardelijke steun is het mogelijk geweest om binnen 3 maanden ruim 30 transporten te sturen naar Oekraïne.

Ookal lijkt onze bijdrage misschien wat klein, “alle beetjes helpen” en elke bijdrage is een waardevolle bijdrage.

Ik wil iedereen in binnen- en buitenland ontzettend bedanken en hoop ook in de toekomst op jullie hulp te mogen blijven rekenen.

Vanuit In2Mediair stel ik dit jaar 100 uur ter beschikking om de stichting te steunen bij het maken van een nieuw strategisch beleid. Kinderen in Nood zal zich opnieuw uit moeten vinden om aan de grote vraag uit de Oekraïne te kunnen bijdragen. Deze hulp gaat, nadat de oorlog beëindigd, is nog zeker een generatie duren.

Zoals jullie weten zijn wij financieel afhankelijk van giften en donaties van sponsors en donateurs.

Wil jij ons ook financieel steunen? Je kunt je bijdrage overmaken naar
NL49 RABO 0383774241 of NL73 INGB 0006217861.

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

#kindereninnood #oekraine #hulp #vrijwilligerswerk #goeddoel #oosteuropa #bijdrage #bedankt

Home Blogs Hulp aan Oekraïne