Hoe succesvol is 2023?

We zijn inmiddels in het nieuwe jaar beland. Een jaar waarin we hopelijk prachtige nieuwe samenwerkingen zullen aangaan.

Misschien is 2023 ook wel hét jaar om eens te kijken naar jouw eigen organisatie. Kom je nog wel vooruit? Wat zijn je nieuwe doelen? Hoe ga jij ervoor zorgen dat dit jaar succesvol wordt.

Gun je organisatie een critical friend. Een sparring partner die kritisch durft te kijken en de vraag achter deze vragen durft te stellen. Heeft jouw bedrijf voldoende kritische massa in huis om niet uitgesproken zaken aan de orde te stellen?

Gaat het wel zo harmonieus op de werkvloer en is er voldoende verbinding? Of zijn het de poker faces en jaknikkers die A zeggen en B doen?

Vaak geeft een perceptiescan al snel duidelijkheid over waar het spaak loopt in een organisatie. Hierbij maken we geen moeilijke of uitgebreide analyses, maar stellen we op basis van 10 vragen vast hoe een medewerker in zijn vel zit.

Ongewenst gedrag, veilig voelen op de werkvloer, respect en vertrouwen zijn thema’s die momenteel veel in het nieuws zijn. Als deze thema’s bespreekbaar zijn zorgt dit voor verbinding, loyaliteit en werkgeluk.

Op deze grondvesten is een organisatie te ontwikkelen naar een betere versie.

Hoe dat werkt? Stuur me eens een berichtje of laat een reactie achter! Ik sta altijd open voor een goed gesprek of een kopje koffie.

Home Blogs Hoe succesvol is 2023?