Geen abonnement op de Linda maar een een abonnement op jouw Critical Friend!

“Van visie naar resultaat” Mijn slogan! Maar wat bedoel ik er eigenlijk mee?

Elke organisatie heeft wel een visie en aan de hoeveelheid ideeën en motivatie zal het niet liggen. Maar waarom wordt dat resultaat dan vaak toch niet behaald?

In mijn ogen is het gebrek aan een frisse objectieve blik het probleem. Vaak is er niemand binnen de organisatie die die rol kan vervullen… Iemand die even een stapje terug kan nemen en op precies dat juiste moment weer een tandje bijzet.

Daarna is het hebben van een plan zeer essentieel. Zonder plan, geen resultaat. Ook kan het helpen om (waar nodig) gebruik te maken van een groot netwerk.

Deze persoon noem ik ook wel een ‘Critical Friend’. Die is objectief, kritisch, transparant en direct in communicatie en weet de vinger op de zere plek te leggen.

Ik kan die Critical Friend voor jou zijn en je helpen door van tijd tot tijd met jou te sparren over lastige vraagstukken. In de vorm van een abonnement van bijvoorbeeld 2 of 4 uur per week, sta ik voor je klaar om jouw onderneming weer op het juiste pad te krijgen.

Ben jij er ook klaar voor? Ik ben altijd bereid om een keer mee te kijken of een gesprek aan te gaan!

#in2mediair #bedrijfsadviseur #doelen #onderneming

Home Blogs Geen abonnement op de Linda maar een een abonnement op jouw Critical Friend!