Flexibel en wendbaar zijn.

Flexibel en wendbaar zijn is nog nooit zo belangrijk geweest. En dat zie je overal terug! We rollen van de ene in de andere belangrijke gebeurtenis en moeten ons daarop kunnen aanpassen.

Denk aan de schaarsheid van de grondstoffen en energiebronnen. Aanbod wordt minder en de prijzen stijgen harder dan we voorzien hebben. Bedrijven worden gedwongen te zoeken naar alternatieven en andere business modellen te ontwikkelen.

Ik noem het ook wel “Frequent Evolueren”. Oftewel, flexibel en snel kunnen aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Je zult je koers zo moeten vaststellen dat deze bij te stellen is om alsnog het hoger doel te kunen bereiken.

Er zijn elementen die niet te voorspellen zijn, maar die een mega impact (kunnen) hebben op jou en je organisatie. Voor bedrijven lijkt het soms koorddansen op grote hoogte en simultaan schaken tegelijkertijd.

Hoe zorg jij ervoor dat je je resultaten behaald? Kan je je doelen nog wel behalen na alle impact van de afgelopen periode? Ik help je graag bij het bereiken van die stip op jouw horizon!

Ik ben benieuwd hoe jij dit aanpakt. Stuur je mij een berichtje?

#in2mediair #bedrijfsadviseur #ondernemerschap #impact #evolueren #visie #doelstellingen

Home Blogs Flexibel en wendbaar zijn.