Efficiënt Projectmanagement

Heb jij ooit wel eens het gevoel gehad dat je geen idee hebt wat je nou eigenlijk aan het doen bent? Je weet dat je in een groot project zit, maar er lijkt maar geen einde aan te komen…

Dat is het gevolg van slecht georganiseerd projectmanagement. Een vaak voorkomend probleem en misschien daarom ook relatief ‘eenvoudig’ te tackelen.

Toch kan het opzetten van een sterk en gemakkelijk te doorlopen project best een klus zijn. Daarom heb ik een tool ontwikkeld die jou daarbij kan helpen. Deze tool bevat verschillende onderdelen die ik graag met je behandel in de training ‘Efficiënt Projectmanagement’.

Maar wat leer je in deze training?

Laten we eens beginnen bij het begin. Want wat is een project nou eigenlijk? Een goed project heeft een zogenaamde ‘kop, lijf en een staart’. Stel eerst eens vast wat je precies met het project wil bereiken! Zo heb je een (eind)doel en weet je wanneer jouw project afgevinkt kan worden.

Wanneer gebruik je projectmanagement? Wat is een projectleider en over welke vaardigheden moet je beschikken? Allemaal vragen die uitgebreid worden behandeld tijdens de training.

Natuurlijk is projectmanagement ook weer per organisatie/bedrijf verschillend, maar het is in ieder geval een skill die veel gebruikers goed kunnen gebruiken!

Ook zo benieuwd hoe deze training jou naar een hoger niveau kan tillen en zorgt dat je nog succesvoller wordt?

#projectmanagement #training #in2mediair #bedrijfsadviseur #tool

Home Blogs Efficiënt Projectmanagement