Dank aan vrijwilligers Kinderen in Nood

Een zakelijk bericht naar mijn collega vrijwilligers, sponsors en donateurs is iets dat eigenlijk helemaal niet bij me past. Toch wil ik graag gebruik maken van dit moment om stil te staan bij onze relaties.

Ooit zijn wij tot elkaar veroordeeld en hebben wij elkaar gevonden. Door elkaar te vertrouwen en voor elkaar te kiezen kunnen we zelfs de meest arme kinderen in Oost Europa een zetje in de rug geven.

Want wat ons bindt is onze onvoorwaardelijke steun om mensen in nood te helpen. Altijd zonder ‘eigen’ winst, maar met eindeloos respect voor mensen die de hulp hard nodig hebben.

We hebben allemaal een andere achtergrond en een andere religie of cultuur. Toch werken we vrijwillig samen om de onbekenden in nood te steunen.

Onze stichting Kinderen in Nood is niet meer weg te denken in de wereldwijde crisis en dagelijks ontvangen wij hulpverzoeken. We zullen ons opnieuw moeten uitvinden om klaar te zijn voor het bieden van de steun aan die landen die ons dat vragen, met name de grote hulpvraag uit Oekraïne.

Samen maken we deze stichting mogelijk en zorgen we ervoor dat we kunnen blijven geven. We hebben al zovelen mogen helpen, laten we dat vooral zo lang mogelijk proberen door te zetten!

Aan iedereen die zijn/haar steentje op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen: “Bedankt!”

Zoals jullie weten zijn wij financieel afhankelijk van giften en donaties van sponsors en donateurs.

Wil jij ons ook financieel steunen? Je kunt je bijdrage overmaken naar
NL49 RABO 0383774241 of NL73 INGB 0006217861.

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

#kindereninnood #oekraine #hulp #vrijwilligerswerk #goeddoel #oosteuropa #bijdrage #bedankt

Home Blogs Dank aan vrijwilligers Kinderen in Nood