Mijn onderneming was bezig met groeistappen en het was belangrijk eerst weer terug te gaan naar de basis. Hierop zijn wij samen aan de slag gegaan met het 'Ondernemersplan in 1 dag', in aanwezigheid van mijn bedrijfsadviseurs. Als ondernemer is er altijd de valkuil om je te verliezen in de waan van de dag, met het risico dat je doet wat je altijd al deed. Waarbij niet meer altijd gestructureerd de tijd neemt voor mogelijke ontwikkelkansen, groeipotentie en de visie van het bedrijf over jaren. Ik geloof erin dat je als ondernemer niet altijd alles zelf hoeft te doen.
Manon van de Ven
Directeur Adviesbureau Smaragd
Door een dag samen met Eric en zijn systeem te werken zijn gedachten, ideeën en plannen van jaren expliciet geworden en vertaald in concrete acties.
Etienne van Oosten
Managing partner United Talent
Eric de Jong ontwikkelde ‘Ondernemersplan in 1 dag’. Zijn aanpak krijgt in dit boek een heldere basis en wordt daarmee ook transparant. Het geeft organisaties concrete aanknopingspunten om aan de slag te gaan in de praktijk.
Mark Mobach
Lector Facility Management, Hanzehogeschool Groningen
Als je weet dat er iets moet gebeuren maar je weet niet precies wat er moet gebeuren en al helemaal niet hoe. En dan kom je weleens mensen tegen die je op een dusdanige wijze een spiegel voorhouden en je van feed back en inzichten voorzien dat je ineens denkt; a, zo moet het en zo ga ik het doen!” Zo iemand is Eric de Jong! Eric geeft je feed back en inzichten waarbij je als ondernemer en manager nu net dat juiste zetje krijgt om de noodzakelijke veranderingen in en door te zetten! Een coach die naast je staat en met je gaat! Ik zou iedereen een Eric de Jong willen toewensen!
Rob Boele
Ondernemer en Managing Partner Consensus Group
Eric de Jong : visionair en ondernemer in hart en nieren. Oprecht en opbouwend kritisch ingesteld persoon, levenslang en niet voor 1 dag!!
Henk Cornelisse
Directeur Facility Specialists
Eric de Jong bruist van enthousiasme. Met zijn indrukwekkende schat aan ervaring, deelt hij hiervan de direct toepasbare “juweeltjes” die mijn bedrijf direct verder brengt; de juiste focus op de juiste zaken. Smullen van zijn praktijkvoorbeelden, welke ook weer direct zijn in te zetten, om doelstellingen dichterbij te brengen. Een dag levert een bijdrage aan het vervolg van mijn ondernemerschap.
Edward van Zuidam
Sales Director The Energy Combination B.V.
Eric de Jong gaf mij een reis vanuit de klant vol energie en inspiratie. Op een bijzondere en aangename manier analyseerde ik de waarden en activiteiten waar ik voor sta’.
Gabriëlle Dijkman
Directeur Legato
Positioneert je tot het creëren van overzicht en vooruitgang
André van den Heuvel
Directeur AH Next bv
Een ondernemersplan in 1 dag als je al 20 jaar zelfstandig ondernemer bent, dat is wel gek! Toch heb ik het gedaan. Eric geeft me een waardevolle combinatie van ondersteuning en uitdaging. Hij geeft eerlijke beoordelingen en helpt me bij belangrijke beslissingen. Eric is nu mijn onmisbaar partner in zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling en groei.
Sjouke Koopmans
Directeur Herenmode Piet Koopmans & Zn.
Ik ben het traject blanco in gestapt, maar heb het met veel voldoening en energie doorlopen. Je wordt door Eric en het management model als ondernemer stil gezet en op een positieve manier gepusht na te denken over hele essentiële vraagstukken welke je helpen om doelstellingen te behalen en je bedrijf beter te funderen.
Willem Bonsink
Directeur/eigenaar Aquaservice Zwartsluis
Tijdens de workshop Ondernemersplan in 1 dag hebben wij onze strategie bepaald en uitgewerkt naar concrete doelstellingen. Eric heeft ons tijdens dit proces uitstekend begeleid en wist te inspireren, te motiveren en op de juiste momenten kritisch te zijn. Elk teamlid werd door Eric nauw betrokken bij het proces. Het is daardoor echt onze strategie geworden en geen papieren tijger.
Marion Kuin
Commercieel Directeur DKF Group B.V.
We hadden In2mediair gevraagd ons te helpen bij het vinden van de juiste koers voor de komende drie jaren. Met zijn workshop van één dag heeft Eric ons een grote stap laten zetten. Ontspannen, maar heel alert en doelgericht leidde hij ons als een goede ‘critical friend’ stap voor stap naar het beoogde doel: wij kunnen weer vooruit! Tot over drie jaar voor de volgende sessie, Eric!
Guus Berkhout
Directeur BNL consultants bv
Het ondernemersplan in een dag is een prachtige routekaart, die elke ondernemer houvast biedt. Toewerkend naar een resultaat dat telt! Met tevreden medewerkers, tevreden klanten en een ’s nachts goed slapende ondernemer. Ik zou zeggen: volgt die route!
Jan-Willem Onink
Co-founder Handson Experts en adviseur RvA bij CEO Capabel

Home Testimonials