Wie is In2mediair? LET'S GET PERSONAL
Eric de Jong (1961) heeft directiefuncties vervuld bij grote internationale organisaties zoals Unilever, Accenture, ISS, Landal GreenParks, Achmea, Sodexo en Apleona. “Ik heb een ruime ervaring in het werken binnen verschillende teams en diverse culturen. Met mijn leiderschapskwaliteiten bouw ik bruggen op basis van respect, vertrouwen, verbinding en daadkracht. Daarmee haal ik het beste uit een bedrijf naar boven.”

Van visie naar resultaat!

Ik heb een ruime ervaring met het optimaliseren en stabiliseren van bedrijfsprocessen om (operationele) efficiency te vergroten, omzetgroei te realiseren en nieuwe markten te exploreren.

Doelstellingen? Gaan we voor.

Als manager én collega heb ik een stevige focus op middel- en langetermijndoelstellingen. Wat er ook nodig is om resultaten te behalen: samen met de managers steek ik de handen uit de mouwen.

Netwerk van professionals

Nog een voordeel van ervaring? Een breed netwerk van deskundige professionals. Welke competentie er ook -op flexibele of meer structurele basis- nodig is: ik kan direct contact leggen met de juiste professional voor de job.

30 jaar experience

Facility Management, Leisure, Consulting, Logistiek, Hospitality, Procurement, Sales, Projectmanagement, Mobilisation, Implementatie van contracten, Operations
Respect

Ik kijk altijd met een objectieve blik; zonder vooroordelen of dogma’s.

Vertrouwen

Betrouwbaar en integer handelen staat onder alle omstandigheden voorop.

Verbinding

Empathisch leiderschap, inspiratie en verbinding. Ik ben een bruggenbouwer.

Daadkracht

Aan de slag? Prima. Ik stroop de mouwen op en zorg voor resultaat in elk project.

Meer weten over Eric de Jong? Neem contact op of vraag hier een cv aan.

©2020 – In2mediair | Alle rechten voorbehouden | Websiterealisatie door Weijs ICT

Translate »