Wie is In2mediair? LET'S GET PERSONAL
De oprichter en eigenaar van In2Mediair is Eric de Jong. Hij heeft directiefuncties bekleedt bij Accenture, Sodexo, ISS, Landal, Greenparks en Apleona. “Ik heb een ruime ervaring in het werken binnen verschillende teams en diverse culturen. Met mijn leiderschapskwaliteiten bouw ik bruggen op basis van respect, vertrouwen, verbinding en daadkracht. Daarmee haal ik het beste uit een bedrijf naar boven.”

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij leggen het je graag uit in deze video!

Van Visie naar Resultaat!

In2Mediair heeft veel ervaring met het optimaliseren en stabiliseren van bedrijfsprocessen. Hiermee vergroten we de efficiëntie binnen een organisatie, bevorderen we omzetgroei en ontdekken we nieuwe markten.

Doelstellingen? Gaan we voor.

We hebben een stevige focus op middel- en langetermijndoelstellingen. Wat er ook nodig is om de resultaten te behalen; we zijn bereid dat te doen (en soms zelfs nog een beetje extra). Samen gaan we de uitdaging aan!

Netwerk van Professionals

Omdat we een groot netwerk van deskundige professionals hebben kunnen we snel schakelen. We weten (bijna) direct contact te leggen met de perfecte persoon voor jouw job!

30 jaar experience

Facility Management, Leisure, Consulting, Logistiek, Hospitality, Procurement, Sales, Projectmanagement, Mobilisation, Implementatie van contracten, Operations
Respect

We kijken altijd met een objectieve blik; zonder vooroordelen of stigma’s.

Vertrouwen

Betrouwbaar en integer handelen staat onder alle omstandigheden voorop.

Verbinding

Empathisch leiderschap, inspiratie en verbinding. We zijn echte bruggenbouwers.

Daadkracht

Gelijk aan de slag? Geen probleem! We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.

Meer weten over In2Mediair? Neem contact op!

©2020 – In2mediair | Alle rechten voorbehouden | Websiterealisatie door Weijs ICT

Translate »