Workshop

Ontdek de kracht van de workshops "Een ondernemersplan in 1 dag"! In deze interactieve en inspirerende sessies nemen wij je mee op een reis langs 22 belangrijke aandachtspunten naar een succesvol ondernemersplan. Met behulp van het Vision Board, een krachtige tool, werken we stap voor stap aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.
De 22 stappen naar succes

In eerste instantie lijkt het misschien veel om in één dag te behandelen, maar je zult verbaasd zijn over het resultaat aan het einde van deze workshop!

We beginnen met het definiëren van jouw visie en doelen, waarbij we de stip op de horizon plaatsen. Vervolgens bepalen we jouw missie en pay-off, waarmee je de unieke waarde van jouw bedrijf benadrukt. We bespreken het belang van een sterke visie en onderzoeken de trends en ontwikkelingen in jouw branche. Hierdoor leer je kansen te herkennen en te benutten, terwijl je ook bedreigingen en gevolgen in kaart brengt.

We definiëren de kernwaarden van jouw bedrijf en analyseren jouw concurrenten om jezelf te onderscheiden. Vervolgens kijken we naar jouw producten en doelgroepen, waarbij inclusie en social return ook aan bod komen. Duurzaam ondernemen en het betrekken van stakeholders vormen belangrijke aspecten van jouw bedrijfsstrategie.

We bespreken Unique selling en Buying Propositions, waarmee je jouw toegevoegde waarde benadrukt. Het maken van een impact en het omarmen van innovatie staan centraal. Daarnaast helpen we je bij het opstellen van een operationeel businessplan en het maken van een realistische financiële planning. Het marketingplan en de communicatiemix worden besproken om jouw boodschap effectief over te brengen.

De workshop richt zich op het behalen van meetbare resultaten, terwijl het belang van een kritische vriend wordt benadrukt. Door middel van interactieve sessies, praktische oefeningen en waardevolle discussies zorg ik ervoor dat je actief aan de slag gaat met het Vision Board en de 22 aandachtspunten.

Aan het einde van de dag heb je niet alleen een duidelijke visie op jouw bedrijf, maar ook concrete actieplannen om je doelen te bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshops "Een ondernemersplan in 1 dag" en zet de eerste stap naar een klinkend succes!

Overigens zijn er ook andere workshops te boeken:

  • Projectmanagement in één dag (in company training)
  • Up & Cross-selling
  • Performance management
  • Timemanagement
  • Hospitality management

Inschrijven workshop

Een aantal van onze klanten delen graag hun ervaringen met In2Mediair

Home Diensten Workshops