Interimmanagement

Welkom bij In2Mediair, dé specialist op het gebied van interim-management! Soms is er tijdelijk onvoldoende ruimte of expertise beschikbaar om leemtes op te vullen of zelf de genoemde 22 aandachtspunten uit te werken voor een succesvol ondernemersplan. Daarom bied ik workshops aan waarin ik dit proces voor je kan begeleiden en wellicht aanvullende kennis kan meenemen.

 

Echter, we begrijpen dat niet iedereen altijd de mogelijkheid heeft om zelf deze punten uit te werken. Daarom bieden wij  onze expertise aan als externe begeleider. Als je behoefte hebt aan een ervaren professional die het proces voor jou begeleidt, de genoemde punten kan uitwerken en aanvullende kennis kan bieden, dan staan wij voor je klaar. Als een bepaalde specifieke kennis niet direct voorhanden is kan In2Mediair terugvallen op een constellatie van samenwerkende bedrijven en daarmee in juiste behoefte voorzien.

Voordelen

Als je ons voor interim-manager wilt inschakelen, haal je daarmee de volgende voordelen in huis:

Flexibiliteit:

Snel inzetbaar voor een specifieke periode of project.

Expertise:

Op basis van de ruime nationale en internationale ervaringen, opgedaan bij uiteenlopende bedrijven, hebben wij een brede kennisbasis opgebouwd. Die kan snel worden toegepast om specifieke uitdagingen aan te pakken.

Objectiviteit:

Als externe professionals kunnen wij een objectieve kijk bieden op je organisatie. Wij kunnen  daardoor onafhankelijk advies geven en beslissingen nemen in het belang van je organisatie.

Resultaatgericht:

Als Interim managers worden wij vaak ingehuurd om specifieke doelen te bereiken of problemen op te lossen. Het vooraf afgesproken resultaat, binnen een duidelijk tijdspad, staat daarbij voorop.

Kennisoverdracht:

Naast het oplossen van urgente problemen zijn wij ook gewend om  kennis en vaardigheden over te dragen aan het interne team. Training en begeleiding maken daarvan onderdeel uit.

Kostenbesparing:

In vergelijking met het inhuren van een vaste manager kan interim-management kosteneffectief zijn. Wij werken meestal op projectbasis en zijn er geen langetermijnverplichtingen, zoals salaris en andere emolumenten.

Kortom, interim-management biedt jouw organisatie de mogelijkheid om snel de juiste expertise in huis te halen, flexibel te reageren op veranderingen en specifieke doelen te bereiken. Het is een waardevolle strategie om tijdelijke behoeften aan te pakken en de organisatie naar succes te leiden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!
 

Neem contact op

Dus, als je tijdelijk onvoldoende ruimte hebt om zelf de genoemde punten uit te werken, behoefte hebt aan begeleiding tijdens het proces of aanvullende kennis nodig hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Samen werken we aan een sterk ondernemersplan dat de basis vormt voor jouw succes.

Home Diensten Interimmanagement