Critical Friend

Een critical friend kijkt kritisch mee naar jouw zakelijke processen en beslissingen, met als doel om constructieve feedback en nieuwe toekomstperspectieven te bieden. Als critical friend gaan wij met jou aan de slag waarbij wij ons niet opstellen als consultant. Wij gaan ervan uit dat jij de kennis hebt en wij de modellen en ervaring om de juiste dialoog te kunnen voeren. Daarbij gebruiken wij onze expertise en ervaring om die met je te delen.

 

 

Wat je aan critical friend hebt?


Objectieve feedback:

Als critical friend geven wij onpartijdige en eerlijke feedback op jouw zakelijke activiteiten, zonder emotionele betrokkenheid. Dit helpt bij het identificeren van blinde vlekken en het verbeteren van processen binnen je organisatie en het realiseren van je ideale businessmodel.

Nieuwe inzichten:

Omdat wij bij veel verschillende bedrijven in de keuken hebben gekeken, kunnen de opgedane ervaringen helpen nieuwe perspectieven en ideeën te ontwikkelen. Deze ervaringen kunnen inspireren en creatieve oplossingen bieden voor uitdagingen waar je mogelijk vastloopt.

Kritische evaluatie:

Als critical friend kunnen wij jouw beslissingen en strategieën evalueren en waar nodig bijsturen waarbij wij vaak gebruik maken van het Vision board. Dit stimuleert een grondige analyse en helpt om eventuele zwakke punten te identificeren en te verbeteren.

Netwerk en expertise:

Door In2Mediair in te schakelen als jouw critical friend profiteer je van onze uitgebreide kennis, opgedaan tijdens diverse veranderprojecten en strategische initiatieven bij verschillende bedrijven. Dat kan waardevolle inzichten opleveren, het delen van branche-informatie en het geven van advies op basis van eigen ervaringen.

Kortom, als critical friend bieden wij een extern, kritisch en waardevol perspectief op jouw zakelijke activiteiten, wat kan leiden tot verbeteringen, innovatie en groei van jouw onderneming.

Een aantal van onze klanten delen graag hun ervaringen met In2Mediair als hun critical friend

Home Diensten Critial friend