Ondernemersplan in 1 dag!

Van een gebrek aan onderling begrip, naar een ondernemersplan met gezamenlijke ambities!

Vorige week postte ik over de fijne workshop ‘Persoonlijke Kompas’ die ik heb gehad met een managementteam. Door de uitbraak van het COVID-19 virus had er nauwelijks een kennismaking plaatsgevonden met 3 nieuwe leden en was er daardoor sprake van een gebrek aan onderling begrip.

Door als team te werken met het Persoonlijk Kompas werden aspiraties, ambities en persoonlijke doelstellingen duidelijk voor elkaar. Een mooie uitkomst die zorgt voor een fijne en soepele samenwerking!

De eerste stap was dus gezet. Vervolgens hebben we aan de hand van een ‘Vision Board’ de gezamenlijke ambities en bedrijfsdoelen afgestemd. Deze geeft in 18 stappen een compleet inzicht in de visie en ontwikkeling van een organisatie.

Niet alleen het ontdekken van kansen in de markt kwam aan bod. Er werd ook nagedacht over o.a. de concurrentiepositie, Unique Selling Points en het gebruik van communicatie.

Binnen 1 dag werd het mogelijk om 18 belangrijke punten van een ondernemersplan te bespreken. Iedereen weet nu precies hoe de onderneming ervoor staat, waardoor gezamenlijke ambities binnen handbereik zijn.

Het managementteam heeft heldere, maar zeker ook haalbare doelen kunnen stellen en is absoluut klaar voor de volgende stap!

Ik ben heel blij met mijn rol die ik hierbij heb kunnen spelen en weet zeker dat ze in de toekomst nog veel profijt van de workshops zullen hebben!

#ondernemersplan #in2mediair #workshop #managementteam #doelen

Home Blogs Ondernemersplan in 1 dag!